Εγκαίνια 26/11/2008

Την Τετάρτη 26/11/08 πραγματοποιήθηκαν εγκαίνια στον ανανεωμένο χώρο της εταιρίας Τζάκια Αλέξανδρος. Παρευρέθηκαν ο Gaetan Legrand γενικός διευθυντής της Bodart&Gonay και ο Anthony Massin, επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης, της Βελγικής εταιρίας B&G.Επί τη ευκαιρία των εγκαινίων οι συνεργάτες και οι τεχνικοί των συνεργατών της εταιρίας Τζάκια Αλέξανδρος από όλη την Ελλάδα παρακολούθησαν τη λεπτομερή τεχνική παρουσίαση όλων των μοντέλων της Βελγικής εταιρίας Βodart&Gonay.

Την παρουσίαση έκανε ο Anthony Massin, επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας B&G. Εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τα τεχνικά χαρακτηριστικά των εστιών ξύλου και των εστιών αερίου, τις μεθόδους τοποθέτησης και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες που ενσωματώνουν οι εστίες του βελγικού οίκου. Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει όλα τα προϊόντα και την λειτουργία τους από κοντά. Εκτός από τα βελγικά προϊόντα, παρουσιάστηκαν οι γαλλικές εστίες ξύλου του οίκου Turbo Fonte αλλά και οι καυστήρες βιοαιθανόλης που επιτρέπουν την τοποθέτηση τζακιού χωρίς καμινάδα.

Η ελεύθερη και απαλλαγμένη από καυσαέρια καύση των εστιών βιοαιθανόλης, τις καθιστά εύκολες στη χρήση και ικανές να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το πρωτοποριακό inviDESK, μια εφαρμογή παρουσιάσεων που συνδυάζει υλικό και λογισμικό, για να μετατρέψει το παραδοσιακό τραπέζι συνεδριάσεων ή κάποια άλλη επιφάνεια εργασίας, σε διαδραστικό εργαλείο προβολής, συνεργασίας και επικοινωνίας.