Τζάκια Αλέξανδρος στην Θεσσαλονίκη - Τζάκια παντώς τύπου.

Η εταιρία Αλέξανδρος Τζάκια δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη στο χώρο των ενεργειακών τζακιών από το 1996, ενώ το 2015 μεταφέρει την έδρα της σε πιο επαρκή ανανεωμένο εκθεσιακό χώρο στην οδό Βούλγαρη 30.

Πολύ γρήγορα η εταιρία αναπτύσσει σημαντική εισαγωγική δραστηριότητα με αποτέλεσμα σήμερα να κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, διαθέτοντας ένα οργανωμένο δίκτυο 35 καταστημάτων χονδρικής σε όλη την Ελλάδα με υψηλό επίπεδο ποιοτικής εξυπηρέτησης (after sales service).

H διαρκής εξέλιξη και ανάπτυξη και το συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς, την καθιστούν ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο τον ενεργειακών τζακιών στην Ελλάδα.

Η εταιρία Αλέξανδρος Τζάκια σήμερα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά των εταιριών Spartherm (Γερμανία), Bodart-Gonay (Βέλγιο), Romotop (Τσεχία), Dru (Ολλανδία), Leda (Γερμανία), Turbo Fonte (Γαλλία), Totem (Γαλλία), Eva Calor (Ιταλία) με ενεργειακά τζάκια ξύλου αερόθερμα ή καλοριφέρ, τζάκια αερίου, τζάκια βιοαιθανόλης, λέβητες ξύλου-πέλλετ, σόμπες ξύλου-πέλλετ και συστήματα ηλιακής θέρμανσης.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να κάνει χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας με σύγχρονο σχεδιασμό στηριζόμενη πάνω σε μοντέρνες και καινοτόμες τεχνολογίες. Η εταιρεία με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της θέρμανσης στα ενεργειακά τζάκια ξύλου, πέλλετ και αέριου εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και με συνεχή καθοδήγηση βήμα -βήμα από το σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή. Κατανοεί όλες τις ανάγκες σχεδιασμού, από το παραδοσιακό έως και το πιο σύγχρονο στυλ επενδύσεων που σε συνδυασμό με μοντέλα εστιών εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, αποτελεί το ζητούμενο για μια επιτυχημένη αγορά (value for money).

Εμείς οι άνθρωποι της εταιρείας Αλέξανδρος Τζάκια, προμηθευτές και συνεργάτες μοιραζόμαστε κοινές ιδέες, ανησυχίες, επιτυχίες και απολαμβάνουμε τους καρπούς της κοινής μας προσπάθειας, βλέποντας την προτίμηση των καταναλωτών μας να αυξάνεται και η εταιρεία μας να μεγαλώνει και να επεκτείνεται.