Βιοαιθανόλη

Τα τζάκια ebios-fire® λειτουργούν αποκλειστικά με βιοαιθανόλη ή απλά με «αιθανόλη» η οποία είναι πράσινη μη ορυκτή καύσιμη ύλη που παράγεται από τη ζύμωση της ζάχαρης και του άμυλου συστατικών οργανικής ύλης κυρίως ζαχαροκάλαμων από τις πατάτες και από καλλιέργειες όπως το σιτάρι ή ακόμα και το σανό.

Η βιοαιθανόλη δημιουργεί μόνο μια ασήμαντη ποσότητα CO2 και υδρατμών κατά την καύση, πράγμα που σημαίνει ότι αν χρησιμοποιηθεί σε ebios-fire® καυστήρες θα έχει μια καθαρή καύση χωρίς καπνό, μυρωδιά και χωρίς την ανάγκη χρήσης καμινάδας.

Από το 1986 έτος ίδρυσης της , η γερμανική Spartherm εταιρεία κατασκευής καινοτόμων λύσεων θέρμανσης έχει γίνει συνώνυμο με τα καινοτόμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας, ένθετα τζάκια, κασέτες, φυσικό αέριο και βιοαιθανόλης. Η Spartherm με τα δύο εργοστάσια της σε 25,000m² χώρο παραγωγής έκαστο, εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής και με περισσότερους από 900 εργαζόμενους είναι περήφανη για την ανάπτυξη και την κατασκευή 60.000 προϊόντων θέρμανσης ετησίως που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια, την λειτουργικότητα και τον σχεδιασμό.

Όλα τα μοντέλα ebios-fire® κατασκευάζονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής εξοπλισμένες με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής, όπως συγκολλήσεις με ρομπότ και λέιζερ κλπ .

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σεβόμενο αυστηρά όλες τις προδιαγραφές προσθέτοντας μεράκι και πάθος τελειώνει χειροποίητα κάθε μοντέλο το οποίο δοκιμάζεται σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δοκιμών (test control ) στα εργαστήρια της εταιρείας ώστε να πάρει έγκριση και πιστοποίηση για να καταλήξει με επιτυχία στην αγορά.