Κατασκευαστές

Η εταιρία Spartherm που εδρεύει στο Melle Γερμανίας κατατάσσετε στους μεγαλύτερους κατασκευαστές ενεργειακών εστιών, σομπών και ένθετων εστιών στην Ευρώπη. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1986 από τον μέχρι και τώρα διευθύνων σύμβουλο Mr. Manfred Rokossa. Τα τελευταία 20 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας κατάφερε να εξελιχθεί από ένα απλό σιδηρουργείο σε μια εταιρία που δραστηριοποιείτε παγκοσμίως έχοντας διασφαλίσει την ηγετική της θέση στην αγορά των ενεργειακών εστιών.

περισσότερα ...

Η εταιρία Bodart&Gonay ιδρύθηκε το 1957 στο Βέλγιο με αντικείμενο τη θέρμανση. Μέσα στα 50 έτη που μεσολάβησαν η B&G εδραιώθηκε ως μία από τις πλέον αναπτυγμένες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις κατασκευής εστιών καύσης ξύλου-αερίου. Σήμερα κατέχει υψηλή θέση στην παγκόσμια αγορά εστιών θέρμανσης, έχοντας διεισδύσει ακόμη και στις πιο δύσκολες αγορές: Γερμανία , Αγγλία, Αμερική. Διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην πόλη Harze, στο Βέλγιο, όπου παράγονται αποκλειστικά τα προϊόντα της επιχείρησης. Η B&G διαθέτει ειδικό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης που έχει σαν αντικείμενο τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων της εταιρίας αλλά και την ανάπτυξη νέων με τα υψηλότερα standards.

περισσότερα ...

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας η εταιρεία Romotop spol sro με έδρα την Τσεχία παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αισθητικής. Με εγκαταστάσεις που εκτείνονται σε πάνω από 40.000 τ.μ. και με την τεχνολογία της ρομποτικής συγκόλλησης στο μεγαλύτερο κομμάτι της παραγωγής οι σόμπες ξύλου και οι εστίες της Romotop ξεχωρίζουν για το στυλ και τη λειτουργικότητά τους. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν CE και πιστοποιητικά απόδοσης δίνοντας τη δυνατότητα να αποκτήσετε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ιδιαίτερα λογικές τιμές. Με μια παραγωγή 40.000 σε εστίες και σόμπες το χρόνο κατατάσσεται στα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης εκ των οποίων 30.000 τεμάχια σε πωλήσεις σε κεντρική και βόρεια Ευρώπη. Λύσεις για κάθε χώρο. Ποιότητα, μεγάλη ποικιλία και κομψή γραμμή σε συνδυασμό με υψηλές αποδόσεις και 5 χρόνια γραπτή εγγύηση. Καιρός να γνωρίσετε τη Romotop.

περισσότερα ...

Η DRU είναι μία ολλανδική εταιρεία που ξεκίνησε 1754 την παραγωγή προϊόντων από χυτοσίδηρο. Όταν το φυσικό αέριο ανακαλύφθηκε στην Ολλανδία στις αρχές της δεκαετίας του 1960, η εταιρία κατάφερε να μπει στον χώρο της παραγωγής τζακιών αερίου και θέρμανσης.


περισσότερα ...

Η Turbo Fonte ιδρύθηκε πριν από 32 χρόνια στην περιοχή της Bordeaux. Ο Michel Labattu, ιδρυτής της, είναι αυτός που συνέλαβε όλες τις τεχνικές και αισθητικές καινοτομίες από το 1975. Η Turbo Fonte έχει αναπτύξει ένα σημαντικό δίκτυο από διανομείς και μεταπωλητές σε όλη την Ευρώπη. Η επιτυχία της οφείλεται σε μία γκάμα τζακιών που είναι τελείως κλειστά, αποδοτικά και καλαίσθητα. Η καινοτομία του Vitre Claire είναι αυτή που την έκανε ευρέως γνωστή. Η θέληση του Michel Labattu και όλης της ομάδας της Turbo Fonte είναι να ικανοποιεί πάντα τις ανάγκες αυτών που χρησιμοποιούν θέρμανση με ξύλα, ώστε να τους προσφέρει οικολογικές και απλές λύσεις.


περισσότερα ...

Κύριος κατασκευαστής υψηλής ποιότητας προϊόντων χυτοσιδήρου cast και συσκευών θέρμανσης Η εταιρεία LEDA εκτός από τα προϊόντα (εστίες – σόμπες) που διαθέτει με το BRAND LEDA. Κατασκευάζει προϊόντα και εξαρτήματα από χυτοσίδηρου για πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες παραγωγής συναφών προϊόντων αλλά και ειδικά εξαρτήματα από υψηλής ποιότητας μαντέμι GGG για μεγάλα εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων στη Γερμανία. Όλες αυτές οι εταιρείας εμπιστεύονται πάνω από 130 χρόνια την τεχνογνωσία και την τεχνολογική υπεροχή του εργοστασίου της LEDA.

περισσότερα ...

Ο όμιλος EVA STAMPAGGI με το brand EVA CALOR. Παράγει στο δικό της εργοστάσιο σε γραμμή παραγωγής προϊόντα θέρμανσης. Στην γραμμή παραγωγής λειτουργούν υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC ακολουθούμενα από ειδικευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό. Αυτό εγγυάται μια εξαιρετική και πιστοποιημένη ποιοτικά παραγωγή με ιδιαίτερα αξιόπιστα και αθόρυβα μηχανήματα θέρμανσης με πέλλετ.

περισσότερα ...

H εταιρία ERATO με έδρα την πόλη Haskovo της Βουλγαρίας έκανε στροφή στην τεχνολογία Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ξύλου-pellet-βιομάζας εδώ και δέκα χρόνια στοχεύοντας σε αξιόπιστα αλλά ταυτόχρονα οικονομικά σε καύση και αγορά προϊόντα εναρμονισμένα με αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα.

περισσότερα ...

Οι εστίες της εταιρείας Totem είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας χάλυβα πάχους 5-6 χιλιοστών, με εξωτερική επένδυση από πυρότουβλα samot σε κίτρινο ή μαυρο πάχους 6 εκατοστών και θερμική αντοχή 1350°C και θερμοσυλλέκτη. Ο θερμοσυλλέκτης αυτός λειτουργεί είτε με φυσική ροή είτε με βεβιασμένη (βεντιλατέρ). Οι εστίες διαθέτουν θόλο ασφαλείας για την αποτροπή καυσαερίων από την πόρτα κατά την ανάσυρση. Πρόκειται για εστίες κατασκευασμένες για τέλεια λειτουργικότητα και ασφάλεια καθώς και με ικανότητα θέρμανσης ολόκληρου του σπιτιού. Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 60 μοντέλα σε εστίες με συρόμενη και ανοιγόμενη πόρτα καθώς και τη δυνατότητα παραγωγής τζακιών και σε ειδικές διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας. Το ιδιαίτερο προτέρημά τους είναι ότι κατά τη στιγμή που θα έχετε το τζάμι σηκωμένο κρύβονται όλα τα μεταλλικά τους στοιχεία και έχετε τη θέα ενός πλήρους ανοιχτού παραδοσιακού τζακιού, ενώ όσο το λειτουργείτε με κλειστή την πόρτα απολαμβάνετε υψηλές ενεργειακές αποδόσεις και ασφάλεια από το τζάκι σας.

περισσότερα ...

Η Viadrus ειδικεύεται στην κατασκευή προϊόντων από μαντέμι από το 1885. Απασχολεί σήμερα περισσότερους από 700 υπαλλήλους και με την παραγωγική διαδικασία να είναι πλήρως αυτοματοποιημένη δίνει την εγγύηση της άψογης κατασκευής και υψηλής ποιότητας προϊόντων. Μαντεμένιοι λέβητες pellet – ξύλου όπως και συνδυασμός καύσης ξύλου – pellet βρίσκονται στην γκάμα της καλύπτοντας απαιτήσεις για οικολογική και αποδοτική θέρμανση. Κάθε κομμάτι μαντεμιού δοκιμάζεται μετά την παραγωγή και ξανά σαν ένα ενιαίο σύνολο. Διασφαλίζοντας υψηλά στάνταρ και εκμηδενίζοντας την πιθανότητα αστοχίας υλικού.

περισσότερα ...