Eva Calor

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Ο όμιλος EVA STAMPAGGI με το brand EVA CALOR. Παράγει στο δικό της εργοστάσιο σε γραμμή παραγωγής προϊόντα θέρμανσης.
Στην γραμμή παραγωγής λειτουργούν υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC Ακολουθούμενα από ειδικευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό. Αυτό εγγυάται μια εξαιρετική και πιστοποιημένη ποιοτικά παραγωγή με ιδιαίτερα αξιόπιστα και αθόρυβα μηχανήματα θέρμανσης με πέλλετ. Προκειμένου να ικανοποιούνται οι ανάγκες κάθε πελάτη, η EVA CALOR παράγει σόμπες σε διάφορα σχέδια, σχήματα και τύπους με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες κάθε χώρου. Ποιότητα-ευελιξία και ανταγωνιστικότητα είναι τα τρία σημαντικά πλεονεκτήματα για την συνεχή ανάπτυξη της αγοράς και την συνέχεια της καταξίωσης που η EVA CALOR απέκτησε μέσω των ικανοποιημένων πελατών.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΕΛΛΕΤ;
Το πέλλετ είναι ένας κύλινδρος συμπιεσμένου πριονιδιού, μήκους μερικών εκατοστών και διαμέτρου 6-8 χιλοιστών. Παράγεται από τα υπολείμματα της επεξεργασίας ξύλου, που σημαίνει ότι τα απορρίμματα γίνονται καύσιμο. Μια μέθοδος θέρμανσης που προσφέρει περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα, όχι μόνο επειδή προέρχεται από υλικά που απορρίπτονται και δεν απαιτεί το κόψιμο δέντρων, αλλά επειδή πάνω από όλα η «ξηρή» καύση δεν αυξάνει την ποσότητα του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Η χρήση πέλλετ βοηθάει το περιβάλλον. Οι σόμπες πέλλετ της Eva Calor αποτελούν μια άριστη πηγή θέρμανσης που ταυτόχρονα προστατεύουν τις φυσικές πηγές του πλανήτη. Η ιδανική λύση για όποιον ψάχνει μια οικονομική και αποτελεσματική μέθοδο θέρμανσης.

ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ
Οι σόμπες πέλλετ της Eva Calor με την ένδειξη CANALIZZABILE είναι εξοπλισμένες με ένα τεχνολογικό σύστημα ρυθμιζόμενο απόμικροεπεξεργαστή, που τους επιτρέπει να συνδέονται με ένα σύστημα αεραγωγών (που πρέπει να έχουν το κατάλληλο μέγεθος και καλή μόνωση), μέσα από τους οποίους μια δευτερεύουσα ροή θερμού αέρα μπορεί να κατευθυνθεί με στόχο τη θέρμανση και άλλων χώρων εκτός από αυτόν που βρίσκεται η σόμπα.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Χάρη στην οικολογική φύση του πέλλετ, η Eva Calor ζεσταίνει το οικιακό σας περιβάλλον με οικολογικό τρόπο. Οι σόμπες Eva Calor καίνε ξύλο ή πέλλετ, ένα ανανεώσιμο και οικολογικό καύσιμο. Γιατί να χρησιμοποιείτε μία σόμπα σαν πηγή θέρμανσης;
Το ξύλο είναι μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει όταν καίγονται ορυκτά καύσιμα, όπως το πετρέλαιο, το αέριο και ο άνθρακας, που είναι πηγές καταδικασμένες να εξαντληθούν και έχουν αρνητική επίδραση στο περιβάλλον, όταν καίγεται το ξύλο, μπορούμε να μιλήσουμε για μηδενική περιβαλλοντική επιβάρυνση. Σε αντίθεση με τα ορυκτά καύσιμα, όταν καίγεται, το ξύλο απελευθερώνει μία ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα που είναι ανάλογη με αυτήν που απορρόφησε το δέντρο κατά την ανάπτυξή του. Η διαδικασία ονομάζεται κύκλος του διοξειδίου του άνθρακα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
Η σόμπα πέλλετ είναι το αντίστοιχο ενός λέβητα, το γέμισμα και η ανάφλεξη είναι αυτόματες, ενώ η ένταση της φωτιάς και η θερμοκρασία ρυθμίζονται από θερμοστάτη (ή ακόμη από τηλεχειριστήριο). Η σόμπα προγραμματίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας, και δεν χρειάζεται να γεμίζεται πολλές φορές κάθε μέρα με το πέλλετ.
Οι σόμπες Eva Calor είναι εύκολες στη χρήση. Απλά διαλέγετε την επιθυμητή θερμοκρασία, και η σόμπα θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Χάρη στην μεγάλη δεξαμενή πέλλετ, η αυτονομία της ανέρχεται σε αρκετές ημέρες. Απλό, καθαρό και ασφαλές, το πέλλετ έχει υψηλή θερμιδική αξία και μεγάλη ευκολία χρήσης.
Οι σόμπες Eva Calor είναι εύκολες στην εγκατάσταση, πολύ πρακτικές στη χρήση και τη συντήρηση, οικονομική καθώς εκπέμπει μεγάλες ποσότητες θέρμανσης, βελτιστοποιώντας την καύση του πέλλετ, φιλικές προς το περιβάλλον επειδή εγγυώνται χαμηλές εκπομπές καυσαερίων, εύκολες στο καθάρισμα και ο όμορφος και κομψός σχεδιασμός θα ταιριάξει τέλεια σε κάθε περιβάλλον.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Πρώτα από όλα, η ασφάλεια και η αξιοπιστία. Οι αυστηρές δοκιμές και ο έλεγχος ποιότητας που πραγματοποιείται από τις πιο εγκεκριμένες παγκοσμίως διεθνείς επιτροπές, σε συνδυασμό με τον ποιοτικό έλεγχο που γίνεται από τους ειδικούς της εταιρίας, είναι βασικές στην παραγωγική διαδικασία των εστιών Eva Calor. Ακραίες δοκιμές και ποιοτικός έλεγχος, και επιθεώρηση των μηχανικών και ηλεκτρικών απαρτίων για ένα κορυφαίο προϊόν σε ότι αφορά ασφάλεια, ποιότητα και επιδόσεις.
Για την επίτευξη των πιο απαιτητικών επιπέδων ασφάλειας, σε όλες τις σόμπες της Eva Calor, έχει εγκατασταθεί ένας ιδιαίτερος θερμοστάτης για να εξασφαλίσει υψηλότερη αξιοπιστία. Ένα μηχανικό «χειροκίνητο σύστημα επαναφόρτισης» εγγυάται ότι η συσκευή θα σταματήσει αυτόματα να λειτουργεί σε περίπτωση που ξεπεραστούν οι ανώτερες θερμοκρασίες. Ως ηλεκτρονική συσκευή, διατίθεται και τηλεχειριστήριο το οποίο παρέχεται ως έξτρα.

Επίσκεψη στο official site

Όλα τα προϊόντα