Αέριο

Dru

Η DRU είναι μία ολλανδική εταιρεία που ξεκίνησε 1754 την παραγωγή προϊόντων από χυτοσίδηρο. Όταν το φυσικό αέριο ανακαλύφθηκε στην Ολλανδία στις αρχές της δεκαετίας του 1960, η εταιρία κατάφερε να μπει στον χώρο της παραγωγής τζακιών αερίου και θέρμανσης.

Η DRU είναι σήμερα μία από τις παλαιότερες βιομηχανικές επιχειρήσεις στον κόσμο. Η φήμη της την έκανε γνωστή σε όλη την Ευρώπη για τις σύγχρονες εστίες φυσικού αερίου και LPG και για την καινοτόμο τεχνολογία των τζακιών. Το όνομα της εταιρίας συνδέεται στενά με το ισορροπημένο σύστημα καυσαερίων, το οποίο επιτρέπει...

περισσότερα ...

Bodart & Gonay

Ενεργειακές Εστίες φυσικού αερίου ή LPG (προπανίου) της Bodart&Gonay. Οι ενεργειακές εστίες αερίου ή LPG είναι μια ιδιαίτερη πρόταση της B&G, καινοτόμα, φιλική με το περιβάλλον, που θα δώσουν μια νέα διάσταση στη θέρμανση και στην εικόνα του χώρου σας. Οι λέξεις κλειδιά που μπορούν να περιγράψουν τις ενεργειακές εστίες είναι: απόλυτη και οικονομική καύση, design, τεχνολογία, λειτουργικότητα και πάνω από όλα ασφάλεια.. Η προηγμένη τεχνολογία του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου καύσης , σε συνδυασμό με το σύστημα Soft Heating τις καθιστούν όχι μόνο ασφαλείς αλλά ταυτόχρονα φιλικές στο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον.

περισσότερα ...