Ενεργειακές Εστίες φυσικού αερίου ή LPG (προπανίου) της Bodart&Gonay. Οι ενεργειακές εστίες αερίου ή LPG είναι μια ιδιαίτερη πρόταση της B&G, καινοτόμα, φιλική με το περιβάλλον, που θα δώσουν μια νέα διάσταση στη θέρμανση και στην εικόνα του χώρου σας. Οι λέξεις κλειδιά που μπορούν να περιγράψουν τις ενεργειακές εστίες είναι: απόλυτη και οικονομική καύση, design, τεχνολογία, λειτουργικότητα και πάνω από όλα ασφάλεια.. Η προηγμένη τεχνολογία του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου καύσης , σε συνδυασμό με το σύστημα Soft Heating τις καθιστούν όχι μόνο ασφαλείς αλλά ταυτόχρονα φιλικές στο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον.

Η εγκατάστασή τους είναι απλή και οικονομική. Η έξοδος των ελάχιστων αερίων γίνεται απλά και εύκολα στον εξωτερικό τοίχο και όχι με καμινάδα όπως στα παραδοσιακά τζάκια. Για την έξοδο των αερίων χρησιμοποιείται ένας ομόκεντρος αγωγός, δηλαδή ένας διπλός σωλήνας, όπου εσωτερικά φεύγει το καυσαέριο και στην εξωτερική του πλευρά εισάγεται με φυσικό τρόπο ο αέρας για την καύση. Με αυτόν τον τρόπο:1) δεν καταναλώνουμε αέρα για την καύση από το εσωτερικό ενός σπιτιού και 2) δεν υφίσταται ούτε στατιστικά η περίπτωση διαρροής αερίου ή καυσαερίου στο χώρο. Προσθέτοντας στα παραπάνω την προηγμένη τεχνολογία του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου καύσης, και το σύστημα Soft Heating τα τζάκια αερίου της B&G, αποτελούν την επιτομή της τεχνολογίας και της ασφάλειας.

Το σύστημα Soft Heating είναι αποκλειστική πατέντα της B&G, προϊόν μελέτης των εργαστηρίων της εταιρίας Η οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου σχετίζεται με την απόλυτη καύση του φυσικού αερίου ή του προπανίου (93%). Ο ειδικός σχεδιασμός της B&G προσφέρει ιδιαίτερα υψηλή θερμική απόδοση, που φτάνει τα 12 kw. Παράλληλα η απαιτούμενη συντήρηση είναι ελάχιστη. Ανάβουν είτε χειροκίνητα είτε με θερμοστάτη. Στον βασικό εξοπλισμό της εστίας υπάρχει τηλεκοντρόλ για την ευκολία του χειρισμού και της ρύθμισης από απόσταση.

Ο σχεδιασμός των εστιών είναι σύγχρονος και λιτός. Με ιδιαίτερα σχήματα και ιδανικές γραμμές δίνουν μια νέα αξία, μια νέα διάσταση και προοπτική στο χώρο σας. Η βάση πέτρας σε μαύρο ή λευκό αποτελούν μια ευχάριστη, πρωτότυπη νότα. Το σύστημα Soft Heating, δεν επιτρέπει τη δημιουργία υψηλής θερμοκρασίας στο πάνω μέρος της εστίας επιτρέποντας την τοποθέτηση της τηλεόρασης ακριβώς επάνω από το τζάκι.

Όλα τα προϊόντα