Έναρξη συνεργασίας με την εταιρία Dru

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με την Ολλανδική εταιρία DRU, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των ενεργειακών εστιών αερίου. Η DRU είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες στην Ευρώπη με δίκτυο διανομής που εκτείνεται πέρα από τα σύνορα της. Για την 250η επέτειο της, της απονεμήθηκε η ονομασία “Hofleverancier” ως προμηθευτής της Royal Dutch Court.

Μέσα από τις δημιουργικές ιδέες και την συνεργατική εμπειρία μας με την DRU χτίζουμε το δικό μας brand, που συνεχώς εξελίσσεται και δυναμώνει με την πάροδο του χρόνου, μετατρέπουμε τις ιδέες μας και την εμπειρία μας σε δημιουργικές ιδέες βασιζόμενοι πάντα στην καινοτομία , βαδίζουμε πέρα από συμβατικές λύσεις και επιτυγχάνουμε δημιουργήματα και συνεργασίες με εξαιρετικά αποτελέσματα για τον πελάτη και για το περιβάλλον.

Όραμα και στόχος μας είναι η έμπνευση μέσα από συνεργασίες με τους Leaders της παγκόσμιας αγοράς της κάλυψης των συνεχόμενων αυξανόμενων αναγκών της ελληνικής αγοράς και η βελτιστοποίηση μας στα πιστοποιημένα ενεργειακά τζάκια αερίου για να είναι απόλυτα ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον.